Möt några medarbetare

Valeriano Garrigos eller Valle som han kallas av sina arbetskamrater har jobbat hos oss på Campido sedan mars 2011. Dess för innan arbetade han på First Hotel Reisen som fastighetstekniker. Nu är arbetsplatsen Grand Hôtel, men han har även arbetat en del på Clarion Hotel Sign, Berns samt Gillet i Uppsala. Och det är just flexibilitet och möjligheten att pröva på olika arbetsplatser som han uppskattar extra mycket. I sitt dagliga arbete är kontakten med personal och gäster är något som han också sätter stort värde på.

Valle är född 1955 i Albacete i regionen La Mancha som ligger en bit utanför Madrid. Ni som kan er spanska litteratur och läst Don Quijote vet att den utspelades just i La Mancha. Efter flytten till Sverige 1978 är fasta punkten Upplands Väsby där han bor med fru och två hemmavarande barn. Två barn är även utflugna. Fyra barnbarn tar också en del tid. Förutom familjen är fotboll det stora fritidsintressent. Vid sidan av fotbollen håller han på med löpning för att hålla kroppen i trim. Valles kärlek till Spanien är på intet sätt glömt. En lägenhet i Alicante innebär många besök i sitt gamla hemland, speciellt vintertid.

Under tiden i Spanien utbildade han sig till bilmekaniker och när han kom till Sverige har han även vidareutbildat sid till VVS montör samt elektriker. Det finns alltså mycket kunnande som kommer till nytta inom fastighetsskötsel. Volvo Aero var länge Valles arbetsplats. Hela 16 år blev det innan han prövade en säsong på Gröna Lund. Hösten 2007 började han som fastighetstekniker på nämnda First Hotel Reisen.

Jonas Berglund har varit fastighetsförvaltare på Campido sen starten och ansvarar för våra kunder ute på Ekerö. Som fastighetsförvaltare får Jonas vara beredd på det mesta. Det kan vara allt från att fixa avlopp och skötsel av grönområden till att hantera kontraktsfrågor och upphandlingar av entreprenader.
– Vid ett tillfälle har jag till och med sett till att ett 30-tal High Land Cuttle kossor skeppades ut till oss för att under sommaren beta och på så sätt sköta delar av den mark som jag förvaltar.

Jonas är född i Eskilstuna men uppväxt i Västerås. Idrott och speciellt handboll blev tidigt en viktig del i Jonas liv. Sin aktiva karriär tillbringade han med spel i Guif och Irsta. Senast spelade han handboll i Hellas. För några år sedan lyckades, till slut, hans kollegor övertala honom att börja med golf vilket de snabbt fick ångra då Jonas bollsinne inneburit en snabb klättring nedåt mot lägre handikapp än kollegorna. Vid sidan av bollar är fiske en stor passion. 2003 packade Jonas flyttkartongerna och drog till Stockholm där han nu bor med sin fru Pernilla och deras son Elis.

Efter handbollsgymnasium blev suget att arbeta för stort. Jonas har haft många olika typer av arbeten. Han har bland annat varit lastbilschaufför och vaktmästare. Extra stimulerade var perioden då Jonas arbete med barn och ungdomar på Rösegårdsskolan i Västerås. Första steget in i fastighetsbranschen var arbetet som vaktmästare för Adecco inom Normalms stadsdelsförvaltning, därefter vidare till fastighetstekniker. Intresset för fastigheter innebar att Jonas satte sig på skolbänken igen och genomförde en KY-utbildning och utbildade sig till fastighetsingenjör. Efter genomförd utbildning arbetade Jonas som fastighetsförvaltare i Gnesta och Flen för Landic Sweden.

Vad är det som gör att du trivs på Campido undrar den nyfikne. Svaret kommer snabbt. Arbetet som fastighetsförvaltare på Campido är varierat och den ena dagen är inte den andra lik. Det är också nära till beslutvägar och möjligheten att påverka arbetet är stort. Det är också stimulerande att vara med och se Campido växa och därmed växa med företaget.